Om oss

Vi är en gratis och konsumentorienterad nättjänst

På Compero.com tester och jämför vi olika privatlån och kreditkort. Alla företag står under tillsyn av den svenska finansinspektionen.

Compero.com ägs av TESTERNE AS. Se hur vi utför jämförelser och tester av kreditkort och privatlån.

Compero får provision från kreditgivare. Det är viktigt att betona att bedömningar och tester av finansiella produkter sker på en självständig grund.

Funktion

Compero.com är en gratis och konsumentorienterad nättjänst som förmedlar många av de bästa privatlånen och kreditkorten på marknaden. Vi bryr oss inte om vilket du väljer utan erbjuder dig information om de olika lånen och korten – sedan är det upp till dig vilket du väljer! Din ansökan är utan förpliktelser fram till dess att du har undertecknat ett avtal.

Mål

Genom att lyfta fram positiva och negativa sidor hos de olika privatlånen och kreditkorten ger vi dig som konsument möjlighet att välja mellan några av de bästa lånen och kreditkorten utifrån dina krav och behov. För att spara tid och energi åt konsumenten förmedlar vi undersökningarna och testerna på ett överskådligt och användarvänligt sätt.

Hos Compero.com ska det vara enkelt och gå snabbt att välja bland några av de bästa privatlånen och kreditkorten som marknaden har att erbjuda.

professor_thumbs_up

Compero.com ägs av TESTERNE AS, org.nr: 998 528 046. Compero får provision från kreditgivare. Det är viktigt att betona att bedömningar och tester av finansiella produkter sker på en självständig grund.